Soil

Artikelen, films en documentaires over klimaatverandering hebben een ding gemeen: ze schetsen een weinig hoopgevend toekomstbeeld. Maar er is één grote uitzondering: Kiss the Ground.

Deze nieuwe, bijzondere documentaire vertelt een overtuigend en vooral optimistisch plan om de klimaatcrisis te bestrijden. Kiss the Ground maakt zich sterk voor de genezende kracht van de aarde, en legt uit waarom de sleutel voor een betere wereld bij de bodem ligt. Gewoon, onder jouw voeten!

Duurzaam bodemgebruik speelt namelijk een essentiële rol in het tegengaan van de negatieve effecten van klimaatverandering. De bodem is een van de grootste opslagplaatsen van koolstof, een belangrijke bouwstof van Co2. En omdat de gezondheid van Moeder Aarde, - maar ook van jou - voor ons van levensbelang is, is het steunen van deze aanpak voor ons vanzelfsprekend.

Eigenlijk is de boodschap heel simpel: vermijd voedsel dat afkomstig is uit de geïndustrialiseerde landbouw en kies voor (bio)dynamisch! Alle boeren waar wij mee samenwerken telen voedsel met oog voor de omgeving. Mens, milieu en winst liggen op gelijke voet, en de producten zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. 

Laat je inspireren door Kiss the Ground en neem - samen met ons - actie om klimaatbestrijding en haar impact te bestrijden! 

Bestel je groenten, fruit en andere boodschappen bij De Verserij! Wij leveren de producten direct van de boer en bezorgen deze zelf bij jou thuis.

Deel je mening

Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd