Een kijkje in de wereld van onze producenten

Producenten & Leveranciers

Ambachtelijk, lokaal, smaakvol en met een verhaal. We willen niemand in een hokje plaatsen, maar dit zijn toch echt de kenmerken van onze producenten en leveranciers. Maak kennis met de boeren, telers en relaties aan wie wij ons unieke assortiment te denken hebben!

Maalderij De Gouden Engel

Maalderij De Gouden Engel

Écht versgebakken brood, koek, pizza en banket vraagt om écht meel. Meel van De Gouden Engel, om precies te zijn.

Laat de wind maar waaien

Waar de kracht van de mens en de wind elkaar ontmoeten, vind je maalderij De Gouden Engel. Op deze bijzondere plek in het Noord-Hollandse Koedijk vervaardigt Vincent Kraan sinds 2009 verschillende soorten meel. Op de authentieke manier, gemalen in een windmolen. En dat is best bijzonder; geen wind betekent namelijk geen meel. Een ambachtelijke (en ook vooral duurzame) methode die passie en geduld vereist, maar wel meel van de hoogste kwaliteit levert.

Biologische koren

De certificaten liegen er niet om: De Gouden Engel is aangesloten bij Skal, het Ambachtelijk Korenmolenaars Gilde (AKG) en is trotse bezitter van het EKO-keurmerk. Het graan dat Vincent gebruikt is biologisch gecertificeerd en wordt - waar mogelijk - lokaal ingekocht. Zo komt er regelmatig vanuit het Wieringermeer een grote lading tarwe, spelt, haver en andere gewassen De Gouden Engel binnen.

Producten

Van tarwebloem tot roggemeel, en van poffertjes- tot bananenbroodmix: De Gouden Engel maakt het allemaal. In het assortiment van De Verserij vind je een selectie van de producten van Vincent en zijn team. Eerlijke producten met structuur, een authentiek aroma en een fantastische smaak. Precies zoals wij dat graag zien.

Producenten

Deel je mening

Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd