Neem de plantaardige blauwaderkaas van Max&Bien en de vegan mayonaise van Mayoneur. Tel daar onze walnoten en wat van ons biologische groente en fruit bij op, en je hebt zowaar de ingrediënten voor de beste Waldorfsalade die je ooit zult maken. De Ingrediënten • 50 gram walnoothalfjes • 1 eetlepel ahornsiroop • Halve theelepel kaneel • 3 eetlepels original vegan mayo Mayoneur • 2 eetlepels sap van biologische citroen • 1 theelepel mosterd • 1 theelepel olijfolie • Peper en zout • 150 gram veldsla • 3 stengels biologische bleekselderij • Biologische platte peterselie • 1 biologische conference peer • 150 gram Max&Bien Blue&Ash Cheese De Keukenhulpjes • Oven • Bakplaat • Bakpapier 1. Verwarm de oven voor op 160 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier. Meng de walnoten met honing en kaneel en verspreid ze over de bakplaat. Bak de noten 15 minuten in de oven (schep ze iedere 5 minuten even om) en laat ze uitharden. 2. Maak een dressing van vegan mayonaise, citroensap, mosterd en olijfolie. Proef, en breng op smaak met peper en zout. 3. Snijd de bleekselderij en peer in dunne plakjes en hak wat blaadjes verse peterselie fijn. Verdeel de veldsla over twee borden en voeg aan ieder bord de helft van de gesneden ingrediënten toe. 4. Verkruimel de blauwaderkaas en hak de walnoten in kleine stukjes. Schenk de dressing over de salade en voeg tot slot de kaas en de noten toe.