De Verserij - Over Ons

De Verserij is altijd in beweging, net als de seizoenen. We zijn voortdurend op zoek naar de beste kwekers en leveranciers om u te kunnen voorzien van exclusieve versproducten. Dichtbij, maar soms ook verder weg. Onze producten uit Nederland halen we rechtstreeks bij de boer, producten uit andere landen importeren we bij speciaal geselecteerde boeren en telers. Biologisch, vrije uitloop, eerlijk, puur, en altijd van boer tot bord. Vandaar dat De Verserij meer is dan alleen een product: bij ons koopt u een stukje passie, ambacht en kennis van de producent. Daar kunnen we in geuren en kleuren over vertellen, maar u moet het gewoon proeven.

Wilt u toch meer weten? Lees dan gerust verder 

Duurzame landbouw kan een enorme positieve impact hebben op de klimaatverandering van onze wereld. Minder kunstmatige meststoffen, waardoor de voedingsbodem en waterkwaliteit verbetert. Ook zal de uitstoot van broeikasgassen lager uitvallen en door de vermindering van bestrijdingsmiddelen zullen de insecten en ecosystemen weer tot oude niveaus herstellen.
Dit alles, terwijl we nog genoeg voedsel voor iedereen maken!
Om dit te behalen is het belangrijk om te kopen van betrouwbare boeren die rekening houden met de natuur en tegelijkertijd geen compromissen stellen voor de kwaliteit van hun product.

Maar hoe vind je nou de beste bronnen van deze duurzame producten?

Wij zijn op zoektocht gegaan, naar de boerderijen in binnen en buitenland, pratend met de lokale producenten om de meest eerlijke producten te vinden. Wij verkopen het liefst van boeren waar we 100% zeker van weten dat ze goed zorgen voor hun dieren en planten. Boeren die rekening houden met hun waterverbruik en bodemverontreiniging. Boeren waar wij direct van kunnen kopen, zonder tussenpersoon, zodat jij een eerlijke prijs krijgt.
Dat is hoe De Verserij is ontstaan. Vanuit onze passie voor écht voedsel. Duurzaam, niet alleen voor de mens, maar ook voor de aarde waar we op leven.
Perfectie is niet het einddoel, maar een streven. Zo zijn niet alle producten waar wij Nederlanders zo van houden op Nederlandse bodem te vinden. Door dicht bij de grens te blijven verkleinen we de transportketen en arriveren de producten zo vers mogelijk bij jou op de keukentafel. Vanuit Italië en Frankrijk leggen we directe transportlijnen naar onze winkel. Beter voor het milieu, dus beter voor jou.